top of page

Kosejogg rundt Hestnes og hjemmelaget pizza til kvelds

Eller #balanse om du vil 😉

Vel, balanse hadde jeg i alle fall behov for på joggeturen, for det var røtter og steiner og ting å skli eller snuble i over alt. Jeg klarte å holde meg på beina, men det var nære på flere ganger. Det hadde sikkert hjulpet om jeg lot være å Snapchatte mens jeg løp, men det får bli i et annet liv.

Det var forresten noen av dere som etterlyste en spilleliste etter dagens Snapstory, men jeg har bare alle sangene mine på shuffle, så det blir for mange å ramse opp. Sangene som hørtes på snap i dag var denne randomme blandingen:

  1. Jonas Blue- Fast Car

  2. African Sunz- Kinky

  3. Pål Rake- Eigerøys Kyst


Så vet dere det. Bildene vet jeg derimot ikke med, but it made sense at the time ;-P

Håper helgen var fin!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page