top of page

Knebøy & sushi

Da jeg kom hjem til jentene etter min ettermiddagskunde idag hadde jeg egentlig tenkt å foreslå at vi skulle droppe treningen, men de satt omtrent klare i sofaen og ventet så da ble det trening likevel! Jeg skal ikke påstå at jeg sjelden dropper trening, for det skjer jo rett som det er, men idag var det ekstra lett å ha lyst skippe fordi jeg kjenner at jeg brygger på noe og halsen er ikke som den skal være. Ikke bra! Men som sagt, jentene dro meg med, og godt var det, for som vanlig var det gøy på crossfiten.


jeg har squat-off med eieren Candicesynkronisert knebøying 😉slitne jenter.. eller jeg var ikke så sliten for jeg var feig idag og gav ikke 100%.. unnskyldninger, unnskyldninger!standardpose!


Post-workout-meal ble sushibuffé på Dubai Marina. Prot og karbs og null ventetid- perfekt!


Dubai Marinasporty spice(s)Dubai Marina 2we ❤ sushi!


Når vi kom tilbake til leiligheten startet like gjerne jentene på “Prosjekt taxfreevarer”- liker! Imorgen tror jeg at jeg må lære jentene hvordan man bruker solkrem 😉

Later

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page