top of page

Julegave til deg selv?

Isåfall så står AFPT for rabatten! De gir nemlig 5000 kroner i avslag på utdannelsen til personlig trener- noe som vel må være en super julegave til deg selv, eller?! Jeg har iallefall ikke angret ett sekund på at jeg gjorde min for å si det sånn! Og man trenger jo forsåvidt ikke planlegge å jobbe som personlig trener for å ta utdannelsen heller. I min klasse var det faktisk flere som studerte for å lære mer om trening helt og holdent for sin egen del. Uansett, ønsker du å ta i bruk rabatten, send meg en mail på inger@shpdubai.com. Jeg får forresten lov å gi rabattkode for de andre kursene til AFPT også, så gi lyd bare 🙂

Reklame til side, nå begynner jeg virkelig å glede meg til jul altså! Jeg gleder meg til å se igjen familie og venner, og jeg gleder meg til å spise norsk julemat (og norsk mat generelt forsåvidt!). De der gavene derimot.. Det er kjempegøy å gi gaver- dersom jeg vet hva jeg skal gi til personen vel og merke. Det er derimot ikke så gøy å kjøpe julegaver når man reiser hjem til jul på fredag, og har gitt seg selv en halv ettermiddag på torsdag til å kjøpe samtlige. Lykke til med det liksom. Vi skulle jo kjøpe julegaver i New York vi. Kremt.


jul
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page