top of page

Jeg trente altså

..men var så effektiv at jeg verken sløste bort tid på filming eller bilder underveis. Det ble knapt noen snapper under økten heller, og det er ikke ofte det skjer. Hadde det ikke vært for en halvsvett selfie i speilet på jobb etterpå hadde jeg jo ikke hatt bevis på at jeg trente en gang 😉

Men altså, det ble en super økt mens mamma trillet Kaia i formiddag. Ikke nødvendigvis fordi jeg løftet så mye eller gjorde så mange øvelser, men fordi det føltes så sinnsykt godt å røre på skrotten etter to dager med trilleturer som eneste aktivitet. Og så er det jo luksus av en annen verden å være i gymmet å bare kunne tenke på seg selv, og samtidig vite at Kaia har det helt toppers!

På menyen var følgende:

A1) 6 x 3 clean & jerks @ 50kg B1) 5 x 8 overhead squats @ 40kg C1) 4 x 12 deadlifts @ 80kg


Og nå er det hjemmelaget pizza på menyen, så dere får ha meg unnskyldt 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Comments


bottom of page