top of page

Jeg fatter ikke

..hvordan alle de relativt nybakte mødrene jeg følger på Instagram klarer å løpe så føkkings langt når de er ute på joggetur med vogn! De rapporterer jo om løpeturer på langt over en time, og tilbakelegger opp til 2 mil (!!!) liksom. Mens jeg i skrivende stund ligger på sofaen og føler meg ganske tilfreds med å ha løpt 30 minutter i kveld. Og da hvilte jeg 10 minutter etter de første 20 med løping 😀

En ting er at Kaia ikke akkurat overøser meg med god tålmodighet når hun er våken i vogna, men selv om hun hadde giddet å sitte der i timesvis uten å klage, tror jeg jammen ikke jeg hadde holdt ut særlig mye lengre ass. Så, kudos og hatten av til de som orker!

Når det er sagt var det jo så deilig å løpe i kveld at jeg tok meg selv i å tenke at jeg burde gjøre det hver kveld. Vi får se hvor lenge den planen varer 😉

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page