top of page

Jeg får skylle meg selv

Oftest er det sånn at det viktigste i et treningsprogram kommer først. Det er jo ganske logisk at du begynner med det du vil legge mest vekt på (bokstavelig talt!) mens du er kvikk, uthvilt og opplagt. Derfor har jeg aldri forstått meg helt på de som f.eks løper 30 min på mølla som oppvarming før de skal trene styrke. Da hadde i alle fall ikke jeg hatt mye futt igjen i meg.

Uansett, i dag fikk jeg den geniale ideen, eller rettere sagt innfallet, om å kjøre litt fra den nye programmeringen til onlineprogrammet vårt (som vi skal i gang med om to uker), på slutten av økten jeg holdt på med. Dvs jeg la inn en del som skal være tidlig i et program, når man er fit for fight, i slutten av en økt, når man helst bare vil gå i dusjen, så ja, jeg ble ganske pooped for å si det sånn.

Jeg kom meg gjennom økten altså, men mer pump i lårene er det lenge siden jeg har hatt ass!


Ok, jeg innser nå at jeg babler om dette treningsopplegget vårt på hver blogg- og instagrampost jeg lirer fra meg om dagen, så jeg burde kanskje bare ha tatoert #egenreklame i pannen for enkelthetens skyld. Men jeg måtte bare fortelle om dagens genistrek, for det er mye mulig jeg ikke kommer til å kunne gå i morgen.

..and I like it 😉


God helg!

Her har klokka blitt kvart over 9 og vi er klar for sengen! Haha, party on osv 🙂

Snaiks 🙂

3 views0 comments

Comments


bottom of page