top of page

Ikke mitt smarteste trekk

Har akkurat kommet inn døra fra det jeg på ett tidspunkt trodde skulle bli min siste joggetur. Vel, det var kanskje litt overdrevent, men det var iallafall den varmeste joggeturen jeg har gjort på lenge!

Jeg tror ikke jeg helt har innsett hvor varmt det har blitt i denne ørkenen før nå, men jeg skulle på død og liv ut på løpetur (for å høre ferdig lydboken min som er på sitt mest spennende!), og kom meg ut døra litt senere enn planlagt.

Beina kjentes bra og i startet var det supert å jogge igjen- nå var det jo ganske lenge siden sist, men så ble jeg plutselig klar over hvor SINNSYKT varmt det var, og det faktum at jeg ikke hadde noe vann med meg gjorde jo ikke saken noe bedre.

Så, dårlig planlagt av meg, men jeg fikk da iallefall hørt videre på boka mi 😉 Det ble totalt 50 minutters jogg i sakte “nådørjegsnartavheteslag”-tempo, inkludert 10 minutters gåing da jeg hadde komt halvveis for å “kjøle meg ned”.


photo

Nå har jeg drukket vann med salt i, så formen er helt fin igjen! Og i natt reiser jeg til Oslo, så hvem vet, kanskje det blir løping rundt selveste Sognsvann imorgen! Jeeeeei 😀

Laters

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page