top of page

I only clean barbells

Jeg hadde store planer for en fullkroppsøkt da jeg gikk inn på gymmet idag. Men klokken hadde passert halv 3, og jeg hadde ennå ikke fått i meg frokost, så nå i ettertid ser jeg jo at å få til en super økt i en slik tilstand kanskje var å ta litt vel hardt i. Fra første løft kjente jeg iallefall at det ikke var særlig mye futt i kroppen, og fant ut at jeg måtte ta klokken til hjelp. Jeg endret jo også planen om å kjøre igjennom hele kroppen (det er så lenge siden nå!), og bestemte meg istedet for å gjøre frivendinger.

Jeg satte klokken til å pipe hvert andre minutt, og det var mitt que til å gjøre 5 frivendinger med sitt (eller squatcleans om du vil!)

photo
photo copy 2
photo copy
photo copy 3

Jeg gjorde 10 runder, men etter 5 runder måtte jeg redusere til 4 reps- jeg ble for sliten til å gjennomføre 5! Totalt sett ble det 45 frivendinger med 55kg på 20 minutter. I can live with that 😉

Ikveld får vi besøk, og jeg må fikse litt mat. Det står mellom å bake grove scones (etter en oppskrift jeg aldri har testet), eller å safe med god gammeldags taco. Tiden vil vise!

Ha en forsatt fin onsdag 🙂 ..fy søren som tiden flyr ass..

2 views0 comments

Comments


bottom of page