top of page

I’ll take both!

Var det fordi jeg var uthvilt? Neppe.

Var det fordi Monica snorket så mye at jeg ikke fikk sove? Faktisk ikke. Den jenta lager ikke en lyd når hun sover jo!

Var det fordi jeg hadde to nye par joggesko stående i stua som ventet på å bli løpt i? I think so 🙂


photo

Søskenbarnet mitt Monica har nå ankommet Dubai, og vi innledet oppholdet hennes med en shoppingtur (og Cheesecake Factory besøk) i går kveld. Jeg har vært litt misfornøyd med det siste paret Nike Free’s jeg kjøpte, og var derfor kjempeglad da jeg fant TO nye par treningssko som falt i smak både på utseende og passform. Så siden jeg tidligere på dagen hadde tjent FEM TUSEN DIRHAM på 10 minutters jobb (!!!), så kjøpte jeg like gjerne begge parene 😀

Så bar det ut på joggings i morges da. Noe som egentlig var litt risky business. Delvis fordi jeg ville løpe en  runde som jeg ikke har løpt på lenge og derfor ikke visste hvor lang tid det ville ta, og jeg måtte jo være tilbake tidsnok til å dusje før dagens eneste morgenkunde. Og delvis fordi det var helt nye sko som skulle løpes inn på en pluss-minus én times joggetur! .. men jeg løp jo marathonet på sko som var knappe to uker gamle, så jeg er vandt til å gjøre slike “smarte” valg 😉 Og det gikk bra altså.

Jeg løp fra oss til Dubai Marina og over til ett område som heter Jumeirah Beach Residences. Sistnevnte er omtrent som å løpe 8 ganger opp og ned Jernbaneveien i Egersund (de fra Okka By vil forstå), og jeg følte meg litt på utstilling der jeg trippet forbi i hotpants, nye joggiser og Ian sin caps. Men whaaatever! Jeg fikk meg en super start på dagen og fikk underholding i form av å se på alle folkene som hadde klart å karre seg opp til frokost før kl 9 på en fredag.

En ting til, før runners highen legger seg (og dermed skrivekløen). Jeg fikk ett spørsmål om jeg kunne skrive litt om periodisk faste, og det kan jeg, har bare ikke tid nå. Men jeg kan nevne at jeg på dager som dette, der treningen kommer lenge før jeg bryter fasten (jeg rekker nemlig ikke å spise før jeg stikker på jobb- for kundens del må jeg prioritere dusjen! Hahaha), tar jeg BCAA i håp om at det skal hindre meg i å komme i katabol tilstand og spare på de dyrebare musklene mine. Og så tok jeg en dæsj flytende elektrolytter i vannet, for å erstatte all svetten. Lurt, sant?


photo copy

Nå må jeg hoppe i dusjen! Har kunde om ca 20 min! Flaks at jeg bor 2 min fra jobb, og at jeg ikke er jålete 😛

Ha en super fredag folks! Svett klem fra meg 🙂

2 views0 comments

Comments


bottom of page