top of page

Hva skjer’a?

Det bare være noe galt med tredemøllen i gymmet i toppetasjen der vi bor nå! Jeg var fast bestemt på å løpe en mil idag, og var godt utrustet med lydbokversjonen av Fifty Shades of Grey (endelig skal jeg også få vite what the fuzz is all about!), men det gikk ikke bra i det hele tatt. Nå i ettertid ser jeg jo at å bestemme meg for 1 mil på løpebandet kanskje var å dra den litt langt, med tanke på hvor sjeldent jeg jogger så langt, og iallefall med tanke på at jeg går som en gås etter gårdagens squatfest.

Men likevel.

Det var jo så slitsomt at jeg skrudde ned tempoet etter kun 10 min. Jeg pleier jo å jogge på 11-11.5 km/t, og idag orket jeg ikke mer enn 9!

Jajajaja, jeg vet at jeg ikke har løpt så mye i det siste, og at jeg drar på noen ekstra kilo kroppsvekt- men HALLO! 9 km/t!! Sorry ass, men jeg driver ikke med det tempoet!! Egentlig burde jeg jo ikke bry meg om tempoet i det hele tatt, det er jo bare ett tall, og for alt jeg vet kan det være den forrige tredemøllen jeg løpte på som var helt feil, men jeg kjenner bare at jeg blir så demotivert av å måtte redusere tempoet så mye


F.R.U.S.T.R.E.R.T


Derfor kommer jeg altså til å lytte videre på lydboken min ved å jogge ute!

Peace out!

2 views0 comments

Comments


bottom of page