top of page

Humørboost

Det er utrolig hva litt trening kan gjøre med humøret. I 6-tiden idag følte jeg meg søvnig og sulten (til tross for å ha inntatt en gigalunch bare noen timer tidligere) men istedet for å sove eller spise tok jeg meg en treningsøkt. Og det hjalp!


litt halvlei før treningsmilet satt litt løsere etter trening ja- sånn det skal være 🙂


Selve økten var ikke særlig å skryte av, jeg er jo stiv og støl i omtrent hele meg, så jeg bestemte meg for å trene litt mage for uvanlighetens skyld. Og for å få opp pulsen litt la jeg inn litt double unders mellom hver øvelse. Men greia var bare at jeg styrte så med filminga, at jeg kun rakk 1 av 3 planlagte runder før Ian sine kl-7-kunder kom.

Meeen, økten var ikke over av den grunn! Jeg stakk nemlig ut på gressflekken utenfor jobben og løp litt intervaller. Jeg hadde egentlig ikke så veldig lyst, men så husket jeg at jeg skrev i går kveld at jeg ville løpe idag, så da ble det til det. Og det kjennes jo alltid bra når det er gjort, eller hur? 🙂

Nå har Ian sovna, så jeg tenker jeg går inn og joiner ham!

God natt!

1 view0 comments

Comentários


bottom of page