top of page

Housewives of Dubai

Ian har vært i Oslo siden søndag og jeg og Kaia har vært alene hjemme i 4 dager. For å si det sånn, jeg gleder meg ekstra mye til mamma og pappa kommer i kveld. Det tar på å være alenemamma ass!

Men jeg har fått tid til litt annet enn bleieskift og mating disse dagene likevel. I dag har jeg for eksempel til og med hatt hele, hold dere fast, TO PT timer 😀 Kaia var litt utålmodig hos barnevakten (les: Richard i resepsjonen), men det gikk jo på ett vis likevel. Heldigvis var samtlige kunder ok med å ha Kaia som tilskuer innimellom.

En liten treningsøkt fikk jeg jammen også tid til selv om jeg faktisk trodde det skulle utgå i dag. Jeg og Mie hadde avtalt playdate, og jeg foreslo like gjerne at vi kunne trene samtidig. To fluer i en smekk og sånn, det kan vi like! Gymmet var ledig, så jeg og Mie, og Ida Rose og Kaia kunne boltre oss fritt. Både jeg og Mie ble godt slitne på en drøy halvtime, og kunne godt tenkt oss å bytte plass med de to små frøknene som fikk seg en lur i hver sin vogn etterpå. Det ble proteinshake og litt drøs på de voksne i stedet 😉


Vi peste oss gjennom 3 runder av: 15 bulgarske splitt @ 2 x 14kg 20 armhevinger 15 utfallssteg bakover fra step @ 2 x 14kg 15 kipping pullups 15 thrusters @ 2 x 14kg

It’s fun when it’s done, og til og med underveis når man har så godt selskap! Nå venter jeg mamma å pappa på døren any minute- det gledes 🙂

Snaiks!

2 views0 comments

Σχόλια


bottom of page