top of page

Horisontelle press & drag

Om treningen igår ikke var så gøy at den går ned i minneboka så satte den iallefall sine spor idag. Oh Lord så støl jeg har vært! Å trene noe som inkluderte bein i dag var derfor utelukket og det ble heller en litt alternativ økt- til meg å være iallefall. Jeg gjorde nemlig horisontelle press og drag (les: benkpress og roing) istedet for mine vanlige vertikale press og drag (les: push press og pullups).

Dette ble dagens: A1) 10 min EMOM muscleups: 2-2-1-1-1-1-1-1-1-1 B1) 4 x 8 bench press @ 40kg B2) 4 x 8 seated row wide grip @ 6B C1) 3 x 12 incline DB bench press @ 2×13,5kg C2) 3 x 10 1-arm DB row high elbow @ 16kg D1) 3 x 10 ring push up D2) 3 x 12 seated row narrow grip @ 6B

Jeg rundet det hele av med 8 double unders tabata intervaller før undertegnede var meget klar for lunch!


photo

Men ikke nok med det. Den siste kunden jeg hadde idag har som mål å løpe ett 5km løp for første gang, så vi stakk ut på en aldri så liten løpetur i den behagelige “høsttemperaturen”. Da timen var over var jeg derfor allerede svett, så istedet for å dra hjem løp jeg 10 stk shuttle runs på gressplenen borti høgget her. Dét var lenge siden det! Og oj så gøy det var! Slitsomt som fy, men de gav absolutt mersmak og jeg kjenner det ikke skal bli lenge til neste gang.

Nå kjenner jeg også at det ikke skal bli lenge til jeg hopper til sengs, så dere får ha meg unnskyldt 🙂

Ha en fortsatt fin mandag kveld dere som ennå har ett par timer igjen av den 😉 God natt

#horisontellepressogdrag #Shuttleruns

2 views0 comments
bottom of page