top of page

Glute Ham Raise

Wow- klokken er kvart på 11 og det er første gang jeg slår på dataen idag. Dét er ikke likt meg for å si det sånn! Forklaringen til dette er delvis at jeg glemte å ta med macen på jobb, men mest pga dagen har gått i ett. Busy, busy, busy.. 😉


litt trøtt i trynet etter en lang dag


Uansett, her er en liten videosnutt av hvorfor jeg har vært GANGSPERR I HAMSTRINGS SIDEN TIRSDAG! Denne øvelsen i vår GHD-maskin får det til å svi i bakside lår dersom det skulle være noen tvil om det!

Dette var altså en stund siden, men jeg tror ikke hamstringsene mine kommer til å bli bedre av dagens økt. Jeg kjørte nemlig totalt 72 stk markløft! What?!

Først et par 5’ere (som ble til 8’ere da Martin skulle spotte meg- jeg måtte jo tøffe meg litt!), med en vekt som til slutt endte på 95 kg- fornøyd med den! Deretter ble det en hel haug med bodyweight markløft i en økt som Ian hadde snekret sammen. Den var så komplisert at jeg skal spare dere for detaljene, og dere får helt enkelt ta mitt ord for at den var meget slitsom.

Jaja, sånn kan det gå! Vi får se hvordan beina kjenner ut imorgen, jeg har lyst til å løpe!

Nå skal det smake godt med en natt på øyet dere! Ha en forsatt fin mandagskveld 🙂

God natt

2 views0 comments

Comentarios


bottom of page