top of page

Glorygirls

Lørdagen min startet tidligere enn nødvendig idag. Grunnen til det er at Candice overtalte meg i går til å bli med på en trening med selveste Glory Girls! Det er en gjeng vakre, veltrente damer, som ikke bare hjelper andre kvinner å oppnå drømmekroppen, men som selv har gått gjennom kroppstranformasjoner det virkelig står respekt av! Jentene er fitnessmodeller med stor F, og jeg kan mer enn gjerne innrømme at denne morgentreningen har gitt meg en real motivasjonsboost til å sette inn det ekstra giret for sommerformen 🙂

Jentene skal snart konkurrere, (en av dem allerede til uka!) så de faste kundene hadde arrangert en liten øveseanse for dem med pokaler og kroner og greier. Dermed fikk jeg se abs!!  Shit pomfritt for noen vakre kropper!

En av jentene, Derryn Brown, har i mine øyne en perfekt kropp. Rompa hennes altså- oh lala! Første gangen jeg traff henne var på en av Crossfit konkurransene jeg var med i, og hun var innom og så på. Jeg måtte bare helt enkelt gå bort til henne å si at jeg er fan av kroppen hennes. Jeg hadde liksom ikke noe valg- se selv:
Etter treningen spurte jeg om å få ta et bilde med glorygirlsene, og det fikk jeg jo. Men de ville at jeg også skulle kle av meg- lettere skeptisk til det kjente jeg!


Men jeg hadde visst ikke så mye valg.. Jaja, man måste bjuda på sig själv! Eller noe sånt 😉


Candice fikk også nærkontakt med jentene. Candice er sterk, men jeg tror ikke hun måtte bruke mye muskler for å løfte den her flisa 😉


Gøy dag! Kan jo nevne at treningen i seg var så som så, og dermed gikk jeg og Candice inn i gymmet etterpå og løftet litt ordentlige vekter- det blir med andre ord en stund til jeg blir en ekte glorygirl 😉 Men det var gøy for en dag!

I’m signing out folks! Later 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page