top of page

Fullkropps og crossfit

Når jeg er hjemme i Norge pleier jeg ha lyst til å ta meg en løpetur eller tre, men så langt har ikke den lysten vist seg. Og jada jeg vet at det ikke finnes dårlig vær og alt det der, men denne fruen løper ikke i haggel, så enkelt er det bare!

Imorges tok jeg meg istedet turen til PULS Egersund for en gjennomkjøring av hele kroppen. Etter hviledag igår kjente jeg at jeg ville ha opp pulsen litt også, så jeg gjorde litt høyere rep enn det jeg vanligvis gjør når jeg kjører styrke. Dette var altså dagens første økt:

A1) 5 x 5 squatclean thrusters @ 50kg A2) 5 x 4 pullups @ 10kg B1) 3 x 12 markløft @ 90kg B2) 3 x 6+6 enarms KB skulderpress @ 16kg C1) 3 x 20 KB swing @ 28kg C2) 3 x 20 gående utfall @ 2 x 20kg

“Har ikke du allerede trent idag?” fikk jeg dermed høre da jeg ikveld troppet opp for en crossfit-time på PULS crossfit. Og jo det hadde jeg jo, men jeg hadde både tid og energi, så why not? Selv om jeg angret litt mens det stod på, angrer jeg ikke nå! Det var en akkurat passe slitsom økt der alle gav jernet slik at det dogget på vinduene etterpå- sånt liker vi 😉

Vi gikk sammen to og to og gjorde 5 runder hver av 4 lengder sprint + 14 burpees. Det kunne jo egentlig vært nok for samtlige tror jeg, for det manglet ikke på innsatsen for å si det sånn! Men vi slapp ikke så billig unna. Hoveddelen var å gjøre følgende fordelt som vi ville mellom oss:

100 thrusters @ 40kg 140 push ups 150 markløft @ 60kg

18.50 min senere var jeg og Anna ferdige med herligheten- finnes det ett venninnepar der ute som tar utfordringen??


/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/c0c/31536027/files/2014/12/img_9929.jpg

Nå har jeg fått beste Ian til Okka By (han har vært på Sandnes siden vi kom til Norge), juletreet er pyntet, håret vasket og “The Holiday” er på skjermen- aaaaaah nå kan julen bare komme 🙂

Ha en fin lille julaften goinger! Snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page