For your information

Så trente jeg følgende idag:

A1) 4 x 10 glute ham raise B1) 3 x 10 elevert bulgarsk splitt @ 2 x 25kg C1) 3 x 10 hip lift @ 90-110kg (..bomma litt med matten på første settet der ja..)

…med 2 stk chins @ 15kg mellom hvert sett.

Jepp. Du leste rett. Vektvesten ble lagt på hylla. For idag iallefall. Det er jo nemlig rett før jeg gror fast i den (bokstavelig talt!). For jeg liker å trene tunge pullups, men jeg gjør det jo nesten utelukkende alltid med vektvesten. Og siden den aldri kan veie mer enn 10 kg betyr det at jeg ikke kan bli så mye sterkere enn det. Og dét funker ikke folkens!Det var egentlig bare det jeg ville si. For idag 😉

Snaiks partypeople!

1 view

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png