top of page

For fjerde gang

10 thrustere @ 35 kg 10 kipping pullups 10 + 10 utfall @ 35 kg 10 ring push up 10 GHD situps

…for 10 runder!

Jeg bare: “jeg skal aldri gjøre denne økten mer i mitt liv”. Og Lina bare: “det har du sagt før”. Og hun har jo helt rett, jeg har visst det. Både her, her og her kan du se hvordan det gikk. Men jeg hadde fått en ny t-skjorte som det stod Aloha Thrusters på, og da måtte jeg jo selvsagt gjøre en økt med thrustere i. Så det fikk bli denne liksom. Det var logikken bakom det valget.

Nå tror jeg faktisk ikke at jeg gidder å gjøre den flere ganger! …men samtidig hadde det jo vært nice å komme under 40 min igjen siden jeg kom ganske nære på 41.20 min idag.. Hmmm, man skal visst aldri si aldri 😉

Anyways, slik ser økten ut (filmen er gammel men det er fortsatt samme greia):

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page