top of page

For en dag!!

Nå er jeg så utslitt at ikke engang orker å dusje. Jeg har hatt lyst til å legge meg for kvelden siden jeg kom hjem i syv-tiden, men for å forskyve natten bittelitt iallefall, tenkte jeg å dele dagen min i bilder med dere!

Som nevnt begynte denne dagen tiiiiiidlig. Kl 07.15 startet jeg mitt aller første 10 km løp, og 45.15 min senere var det gjort! Det var en helt fantastisk opplevelse. Over 10 000 deltakere (både marathon, 10 km og 3 km på samme dag) gjorde at starten gikk litt seint, og jeg fikk løpe sikksakk mellom folk de 2 første kilometerene. Men så fant jeg det perfekte tempoet og bare kjørte på. Det var helt konge, god følelse i kroppen, perfekt temperatur, og motiverende musikk i ørene. Det blir ikke siste gang jeg løper i Dubai kjenner jeg 😉


gleder meg til å få flere slike medaljer i samlingen!


Meeeen, dagen var såvidt startet. Etter en lang dusj, mat og påfyll av energi (les:kaffe) dro jeg til Dubai marina for å delta på U Energy’s Fitness Challenge. Jeg var på lag med 3 flotte menn fra Crossfit Lifespark Dubai.

Long story short: vi vant, og er videre til finalen imorgen 😀 Og er det lov å nevne at jeg fikk best tid av alle jentene som deltok? At jeg slo Candice som er kåret til “Fittest in Asia” med mer enn 45 sekunder? Er det lov? Ja, det er lov 😉


Oh yes I did 😉


Ok, nå kommer bildebomben, here we go!


litt av arenaen der magien skjeddehandsome guys på laget mitt, eller hur??stille før stormen...første del: 250m roderetter 10 stk wall balls, dvs en dyp knebøy med kast av ball på toppnext 10 pull-upsså måtte vi bære 20 kg sand opp og ned en liten bakkepå toppen av bakken gjorde vi 10 burpees (armheving + spensthopp m/klapp over hodet)neste øvelse var litt rar, en slags tau- jumping- pullup, men den tok ikke lang tid å utføre så den får vel godkjent 🙂deretter 10 push press med 20 kg - lett som en plett! 😀neste øvelse var ikke like lett - 20 stk box jumpstil slutt måtte vi bære to kanner (?) á 25kg frem og tilbake over plenen, før det ble sprint tilbake til neste mann på laget. Gameface on!


Done! Imorgen er det på’an igjen 😉 Gleder meg! Men ikke så mye som jeg gleder med til å sove!

God natt folks 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page