top of page

Ferietrening

At vi trener selv om vi er hjemme på påskeferie er en selvfølgelighet. Det er så selvsagt at jeg ikke tenker over det engang, det finnes liksom ikke noe alternativ. Kanskje det hadde vært annerledes om vi var på fjellet altså, og ikke hadde tilgang til noe gym, men vi er jo kjempeheldige som får trene både på PULS og Spinneriet i Egersund, og Crossfit Centrum på Sandnes.

Det som derimot ble en liten utfordring var hvordan vi skulle gjøre det med Kaia. Hjemme i Dubai tar jeg henne jo bare med bort på gymmet, mens det ikke kjentes helt innfor å ha vognen stående mellom maskinene på gymmet her.

En av dagene fikk vi som nevnt barnevaktshjelp fra søskenbarnet mitt Ine Marie, mens i forigårs gikk jeg på trening først, og så Ian etterpå. I går trente vi på Crossfit Centrum, og da tok vi bare Kaia med oss. Hun sov gjennom halve økten min, og deretter fikk jeg litt lengre pause mellom settene. Klager ikke på det jeg altså 😉

Nå blir det straks ett nytt besøk på Crossfit Centrum, men jeg er støl i hele skrotten fra i går og dagen før, så det blir spennende å se hva som blir dagens økt.

Snaiks!

1 view0 comments

Kommentare


bottom of page