top of page

Excuse me while I might not be able to walk tomorrow

10 repetisjoner på hvert bein. 10 sett. Med 20 kilo i hver hånd. Det er totalt 200 bulgarske splitbøy det! Og folkens, for å si det sånn var det alt dagens kjappe økt bestod av. Hvor den ideen kom fra vet jeg ikke (les: Ian), men det blir spennende å se hvordan beina kjennes imorgen 😉


photo 2

Dere som følger meg på Instagram har kanskje sett at jeg har hatt en ganske kul formiddag. Det åpner nemlig snart en innendørs trampolinepark i Dubai, og jeg ble invitert til å komme å teste. Og fytti så kult det var!!

…meeeeen jeg må vente med å vise dere. Storebror som er på besøk hadde med seg Go-Pro kameraet sitt og fikk filmet litt, og jeg vil gjerne snekre sammen en film til dere for å vise. Så dere får vente til freddan. …eller iallefall til imorgen 😉

Snaiks!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page