top of page

Er det innafor?

..å kjøre litt god gammeldags throwback til gamle treningsvideoer nå som jeg trener samme greie i ukene fremover? For jeg savner å dele treningene mine med dere, og har jo ikke laget en treningsvideo siden nittenpilogbue (savner det også jeg!), og tenkte derfor at et alternativ kan være å bla litt tilbake i arkivet. Oki?

Vel, jeg kjører på uansett jeg. En del av meg fikk lyst til å gjøre denne økten med en gang når jeg så denne videoen på ny, mens en annen del av meg, mammadelen, forstår ikke helt hva det var jeg dreiv med før i tiden. Ting “for time” og armhevinger opp ned. Jeg tror those days er over for meg ass!

Men prøv gjerne økten om dere er gira. Jeg mener å huske jeg syntes det var gøy når jeg drev med den slags 😉

Snaiks 😀

3 views0 comments

コメント


bottom of page