top of page

En gammel slager

Jeg kjenner meg selv bra, og en ting jeg vet veldig godt er at om jeg utsetter treningen til kveldstid og ikke legger den til rundt lunch som vanlig, så er det stor sannsynlighet for at den ikke skjer i det hele tatt. Når kvelden kommer og siste kunde er ferdig har jeg liksom mest lyst til å dra hjem.

Så idag gjorde jeg heller en kort treningsøkt mellom kunder midt på dagen, istedet for å gjøre en lengre senere på dagen når jeg har bedre tid. 30 minutter trening er bedre enn potensiellt 0 minutter trening 😉

Jeg gjorde en økt som jeg gjorde ganske ofte en periode, men nå var det lenge siden sist. Da var det jo kult å kunne legge på 5 kilo ekstra på stangen selv om jeg gjorde samme økt!

Klokka pep hvert 3. minutt og da gjorde jeg 8 runder av følgende stangkompleks: 4 squatclean thrusters 4 knebøy 4 push press bak nakken 4 foroverlent ro 4 nøytrale pullups 4 pushup i ringer

…filmen er gammel altså, men jeg tror it does the trick 😉

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page