Dubai Fitness Championship: dag 4

Supersliten, og bittelitt skuffet, men veldig glad for at jeg iallefall kan krysse av to økter som done!

Klokken runder snart midnatt, og imorgen er det på’an igjen før fuglene fiser, so I’ll keep this short. Jeg gikk inn i finalehelgen på tredjeplass, og selv om jeg ikke svømte så veldig bra på svømmeøkten i ettermiddag, klatret jeg opp på delt andreplass etter den. Kveldens (mitt heat startet fuckings kl 22.00!) økt gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, men jeg troooor jeg kom på delt femteplass, og dermed ligger på tredjeplass totalt.

Men jeg oppdaterer dere mer imorgen når jeg vet! Nå må jeg i seng 😉


Fy søren så stress! …men gøy også 😉

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png