top of page

Dagens trening med gutta-boys

Etter en lang sløv formiddag dro vi som planlagt over til SHP (les: nabobygget) for en treningsøkt. Jeg hadde ingen planer for min egen trening annet enn å øve litt på håndstående pushups før morgendagens forsøk på 15.4.

Jeg varmet først opp litt på den fine tredemøllen vår, og da jeg innså hvor mye jeg hadde savnet den ble oppvarmingen raskt til 12 stk 30-sekundersintervaller. Etter det var jeg egentlig helt fornøyd med egen innsats, men siden Ian og min kollega Neal akkurat skulle til å starte sin treningssirkel, hang jeg meg spontant på. Første runde gikk ok, men på runde 3 angret jeg svært mye på det innfallet. Runde 4 gjorde jeg utelukkende for at Ian gjorde 4 runder- Neal gav seg på 3.. 😉

Og siden det var Ian og Neal som hadde satt opp sirkelen var den jo litt annerledes enn mine standardsøkter, så jeg tenkte at det passet fint å filme for å vise dere. Så slik så det altså ut når jeg i dag trente med gutta boys:

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page