top of page

Crush Cancer

Crossfit Lifespark arrangerte i går en veldedighetswod kalt Crush Cancer. Boxen Dogtown Crossfit i USA har tatt initiativet, og Crossfit Lifespark er den eneste crossfitboksen utenfor USA som har deltatt på opplegget. Jeg, Ian og Henrik stilte selvsagt opp!


vrush cancer

For å delta var det en 100 dhs buy-in, men man kunne selvfølgelig donere mer penger om man ville. Det ble gitt pris til “top-fund-raiser”, så flere hadde skaffet seg sponsorer for å samle inn mest mulig penger. Og man kunne jo selvsagt gi penger uten å delta på selve økten også. Hele 44,500 dhs ble samlet inn totalt!!! Det er jo helt utrolig 🙂

Økten vi gjorde var i “Fight Gone Bad”-stil der vi jobbet 1 minutt på hver stasjon før siste stasjon som var hvile. Vi gjorde 3 runder av:

Power cleans @ 43/30 kg Burpees KB swings @ 20/16 kg Shoulder to overhead @ 43/30 kg Double unders Rest

En hel vegg var dekket med plakater der vi kunne skrive opp hvem vi gjorde økten for. Jeg mistet min kjære onkel til kreft i fjor, så det var ham, men også mamma som har mistet broren sin, tante Tordis som har mistet mannen sin, og ikke minst søskenbarna mine Tone og Arve som har mistet faren sin jeg hadde i tankene mens jeg gjorde økten.

Det var flere plakater der det stod “my dad” eller “dad” på og flere hadde mer enn bare ett navn. Det var virkelig en rørende detalj som gjorde stemningen ekstra spesiell.


crushcancer_602

crushcancer_603

Selv om prestasjon absolutt ikke var fokus på denne økten må jeg jo få legge til at jeg og Henrik vant våre respektive klasser 🙂

Takk til Dogtown Crossfit for et kjempebra initiativ, og til Crossfit Lifespark som gjør det mulig for alle treningsglade i ørkenen å delta.

Og dere der hjemme; ha en fin søndag! Stor klem fra meg 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page