top of page

Crossfit Lifespark Throwdown dag 2

Mør. bank. et.

Leggene, både fremme og bak. Lårene, framside og bakside. Korsryggen, magen, brystryggen, underarmene, triceps, skuldrene og nakken. Jeg er stør o v e r a l t. Til og med tærne mine gjør vondt. Det eneste jeg ikke kjenner noe særlig er bryst og biceps. Ellers kjennes det ut som at Eli Hagen har kjørt over meg på slottsplassen.

Men det var gøy i går altså! Veldig, veldig gøy! Jeg har jo ikke trent mye crossfit i det siste, men denne helgen fikk jeg en meget bra påminnelse om hvor gøy det er. Og la meg legge til at jeg liker den sosiale delen bittelitt bedre enn det faktum at omtrent hver eneste WOD bringer frem blodsmaken i munnen..

Uansett, jeg tenkte å ta dere gjennom gårdagen mest i bilder (fordi jeg har en hel haug, og fordi Tone Damli Aaberge sier at blogg uten bilder er som bil uten hjul, eller noe sånt..), men forklarer øktene litt først.

Dagen ble innledet med at vi fikk 6 minutter på oss til å finne vår 1RM i frivending med støt over hodet.

Jeg har tidligere klart å frivende 70 kilo, men da fikk jeg ikke stanga over hodet. I det siste har nok pressen min blitt bedre, men siden jeg omtrent ikke gjør tunge frivendinger lenger var jeg litt nervøs for hvordan det skulle gå. Jeg prøvte på 68 kilo, og den gikk søren men opp! Bra start 🙂


klar for forsøk på pers i frivending og støtpå vei…og der ja! (..jeg reiste meg altså helt opp etter at bildet ble tatt)guttene bidro med litt mer vekter på den første woden for å si det sånn..


WOD nr 2 var som følger: 100 DU’s 25 dumbbell thrusters (20/13kg) 15 snatch (43/30kg) 15 chest-to-bar pullups 15 snatch (43/30kg) 25 dumbbell thrusters (20/13kg) 100 DU’s

En person på laget startet, og da han/hun gikk videre til neste stasjon, startet neste person. Hver person måtte ha fullført alle repetisjoner før laget kunne gå videre til neste stasjon. Vet ikke om det var lett å forstå, det tok meg litt tid å forstå også 😛

Er det forresten lov å si at jeg cruiset gjennom disse øvelsene?? Selv om 25 DB thrusters sugde litt, var guttene på laget så treige (hihihi), at jeg fikk pause litt, og dermed ble det lett som en plett!


double understhrusters og snatch in actionpullups, og mer thrusterssnatch


Den siste økten var værst. Æsj: 21-15-9 box jumps & toes to bar

21-15-9 markløft (100/70kg) og 7-5-3 håndstående pushup

7-5-3 farmers walk (28/24kg) & muscle ups

Farmers walken var værst. Da hatet jeg crossfit så sinnsykt. Det var veldig nære mellom vårt lag og laget som kom på andre plass på denne økten, og de slo oss. Men vi hadde vunnet mer sammenlagt, så det var Boom!Shakalaka! som dro hjem seieren sammenlagt 😀


box jumpsvi kunne dele opp repetisjonene som vi ville, så det var mye bossing around 😉
markløftog håndstående push upsjeg bidro kun med 3 reps her altså 😉farmers walkvet ikke hvorfor vi smiler her. Jeg hatet så sinnsykt denne øvelsen!

muscle ups..og mer farmers walk igjenog selv om vi tapte siste økt, vant vi som nevnt hele greia sammenlagt 😉hele gjengen- fin gjeng!


Som dere ser, en veldig gøy helg!! Håper ikke det blir lenge til neste gang! 😀

… jo, må jo ikke glemme gårdagens høydepunkt: min soontobebetterlooking-bar muscle up!


vakkert 😉


I’m signing out!

Laters 🙂

3 views0 comments

Comments


bottom of page