top of page

Convention-helg

Nå har vi rigget oss til på Clarion Hotell & Congress Gardermoen og er nesten klar til AFPT Convention. Jeg sier nesten fordi jeg selvsagt er sent ute med å ferdigstille presentasjonen som jeg og Camilla skal ha på søndag, men noe annet hadde strengt tatt ikke vært å forvente av undertegnede. Kan noe utsettes så gjør jeg det, sad, but true.

Men, gira begynner jeg i alle fall å bli. Jeg var nettopp nede for en kjapp lønsj og fikk se at deltakerne begynner å komme. Dette skal bli en gøy helg!

For deg som ikke har skjønt helt hva AFPT Convention er, så er det altså en helg stappet med foredrag om fitness, trening og helse, levert av over gjennomsnittet smarte folk. Dette er folk som bygger sin kunnskap på forskning som de så har oversatt til noe som blir “spiselig” for oss vanlige folk. Det er det jeg synes er det kuleste med dette opplegget. Informasjonen vi blir presentert er sånn som ville tatt evigheter å tilegne seg om man skulle lese gjennom x antall forskningsartikler selv liksom, og nå har altså disse flinke presentatørene gjort den jobben for oss, og forteller det på en måte som faktisk går an å forstå.

Noen av helgens tema er:

 1. How to use evaluations and testing to design training programs

 2. Myths and truths in fitness

 3. Selling Personal Training and increasing revenue for trainers and gyms

 4. Real life training. Combining life and goals

 5. Pain and rehabilitation for trainers

 6. Real life fat loss

 7. How to combine heavy lifting and hypertrophy protocols to maximize results

 8. How to be successful in marketing on social media

 9. Stretching- the truth

 10. What makes you fat?

 11. Creating a holistic training programme for health and performance

Åh, skulle ønske jeg kunne fått med meg alt ass, men siden Kaia ikke er like keen på å sitte stille i en forelesningssal så får jeg heller få recap fra Ian.

Dersom du har lyst til å bli med er det ikke for sent, og det er mulig å bli med på kun en av dagene- FYI 😉


Uansett, convention eller ei, god helg partypeople!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page