top of page

Change of plans

Jeg tror ikke jeg har fortalt dere dette, men om jeg har får dere bare holde ut med at jeg forteller en gang til.

Dere husker kanskje at jeg sammen med 5 crossfittere fra Crossfit Lifespark skulle delta på årets Regionals i Seol? Det er nå i helgen. Meeeen, jeg skal ikke dra.

Vi bestemte oss nemlig for å la Candice, den sterkeste på laget, delta som individuell deltaker istedet. Long story short: ingen av oss committed til laget, i løpet av hele the Open hadde vi ikke en eneste økt sammen og Candice har faktsisk mye større sjangs for å gjøre det bra alene enn vi hadde som lag. Det var nok ikke alle som var like happy for avgjørelsen, men personlig var jeg veldig lettet. Jeg er nok litt for feig når det kommer til konkurransedelen av det hele, og i tillegg ville det kostet en del både med reise, opphold, samt å ta seg fri fra jobb. En kul opplevelse ville det garantert vært, men det at jeg faktisk ble glad når vi bestemte oss for å ikke delta som lag tror jeg viser ganske tydelig at jeg ikke burde ha vært på laget i utgangspunktet. Jeg er ikke en hardbarka crossfitter, sånn er det bare.

Dessuten kunne jeg jo deltatt som individuell deltaker selv dersom jeg ville. Jeg kom på 9ende plass totalt i Asia i the Open (sier mer om nivået på cossfit i Asia enn om meg..) og kvalifiserte meg dermed til Regionals. Men, som sagt, my heart is not in it!

Og seriøst, jeg tror Candice har sjangs til å vinne Regionals og gå videre til selve Games i USA! Vet dere hvor kult det er eller!?


photo

Show’em how it’s done guuuurl!!!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page