top of page

#cantwalkday

Etter #legday kommer #cantwalkday skrev jeg på Instagram i går etter treningsøkten min, egentlig mest som en spøk, men nå sitter jeg her med så vondt i rumpa at jeg tror det må ha gått troll i ord.

Jeg klarer seriøst ikke å gå, i alle fall ikke uten smerte. Jeg kjente jo at jeg var sliten i går etter økten, og jeg var veldig støl i morges, men så har det bare blitt værre og værre utover dagen. Og så er det ekstra dritvondt i den ene rumpeballen. Ian sier det kan være at jeg har fått strekk i gluteus maximus, og jeg vet ikke engang hva det innebærer. Alt jeg vet er at trening av underkropp er uaktuelt i morgen ass!

Her er forresten økten jeg gjorde, dersom du også har lyst å pådra deg en strekk liksom 😉 Haha, neida, jeg har jo gjort samme økt mange ganger før uten å bli støl engang, så jeg vet virkelig ikke hva som er greia. Jeg gjorde riktignok hofteløftene med 10 kilo mer i går, og “kjente” alle øvelsene veldig bra (jeg tror det kalles “å få kontakt”), men ja, krysser fingrene for at det går kjapt over.

Snaiks!

0 views0 comments

Comments


bottom of page