top of page

Bulgarske splitt, kjøttkaker og kveldsbad

Pluss ca ett kilo snop og sjokolade. Trenger jeg å presisere at det har vært en bra dag? 😉

Treningen i formiddag var derimot ikke min beste (alt var drittungt jo!), men det ble en bra økt, iallefall på papiret, til slutt:

A1) 6 x 3 styrkefrivendinger fra heng @ 65kg B1) 5 x 5 sumomarkløft @ 105kg C1) 4 x 8+8 eleverte bulgarske splitt @ 2 x 26kg D1) 3 x 10+10+10 legcurl dropsett

Deretter bar det hjem til en fantastisk kjøttkakemiddag til frokost. Mamma er alltid god på å lage kjøttkaker, men idag smakte de bedre enn noen gang. Jeg gikk selvsagt i matkoma etterpå, men da jeg omsider kom meg på beina gikk mamma og jeg en tur på Skadbergsanden der vannet var så overraskende varmt at jeg helt enkelt måtte bade i trusa!


20140803-115156 pm-85916468.jpg

Nå holder jeg på å sovne i sokkene selv om jeg strengt tatt ikke har sokker på meg, men det er ett uttrykk sant? Sokker eller ikke, øya svir så jeg sjekker ut 🙂

God natt!

5 views0 comments

Commentaires


bottom of page