Bulgarian Split Squat

Tror macen min var like sliten som meg igårkveld, for å laste opp videoen funket rett og slett ikke, men nå er både den og jeg uthvilte, så here we go:

En annen variant er å gjøre samme greie med fremre fot elevert i tillegg. Da kommer man dypere og det river ekstra godt i rumpestumpen 😉 Dersom jeg gjør eleverte bulgarske splittbøy har jeg benken bak slik som her, og setter fremre for på en step. Og jeg bruker hantler istedet for stang, fordi jeg synes det er lettere å holde balansen da.

Dersom du ikke har testen bulgarske splittbøy enda: GJØR DET IDAG!! Hvis ikke kommer bøsen og tar deg inatt! …eller noe sånt 😛

Later!

#BulgarianSplitSquat #bulgarskesplittbøy

1 view0 comments

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png