top of page

17.5

Crossfit Open er i full gang, eller strengt tatt er den vel straks over, men jeg har ikke holdt på med den slags siden Kaia var ett bitte, bitte lite frø i magen min, og kan ikke si jeg bryr meg så mye som jeg gjorde før. Men i anledning den siste økten, 17.5, hadde min gamle kunde invitert masse flinke folk til å gjøre økten på gymmet hennes, og siden Kristin Holte var en av de måtte vi ta turen innom for å sjekke stemningen.

Long story short (for jeg holder på å sovne her jeg ligger) så endte jeg opp med å teste økten selv. Den bestod av thrustere og double unders, øvelser jeg liker og pleide å være ganske ok i, så siden jeg likevel hadde lyst til å trene så hoppet jeg bare i det. Kristin lånte meg hoppetauet sitt, og den tidligere kunden min sa hun ville gjøre økten ved siden av meg, så det kunne jo ikke bli noe annet enn bra!

Og dere, ikke at tiden min på 9:25 er noe å skryte av i forhold til de som driver med crossfit, men fy søren for en mestringsfølelse jeg fikk!! Det var nesten som at jeg savnet å konkurrere og trene som i “gamledager”. Men bare nesten 😉

FYI snakker vi 10 runder av: 9 thrustere @ 29kg 35 double unders Jeg kjenner at jeg har brukt kroppen på en annen måte i dag for å si det sånn!


Kaia koste seg også som dere ser, og Kristin, hun gjorde den økten raskere enn alle i VERDEN!! Det er bare helt rått!

Gudd nait :-*

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page