top of page

7 dadler og overtenning 

In the words of Jenny Skavlan herself fikk jeg totalt overtenning på intervalløkten min nå i kveld. Delvis fordi jeg hadde tenkt å droppe hele greia, men gjennomførte likevel, og det er jo ofte de øktene du ikke hadde trodd ble noe av som føles best. Og delvis fordi jeg trøkket i meg 7 dadler rett før jeg satte i gang. Det er sånn ca 100 gram sukker det, så det er jo kanskje ikke rart at det fikk fart på sakene!

Det var i alle fall så digg å løpe at jeg glemte både tid og sted. Plutselig hadde jeg gjort 15 intervaller (kjører nesten uten unntak alltid 30 sekunder på, og 30 sek av) uten å tenke over det. Jeg driver jo og styrer med både Snapchat og Spotify i pausene da, og det gjør også sitt til at tiden flyr av sted.

Jeg fikk et lite sug i magen da jeg fikk for meg at mamma ventet nede i leiligheten, før jeg kom på at de har reist, men ellers var det bare godfølelse fra start til slutt. Ja takk til flere sånne økter ass 😀


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page