top of page

36 chins med 10 kilos vektvest

…det er ikke så lite det!

Idag har jeg egentlig trent rumpe og hamstrings, 3 tunge øvelser som svir, men i tillegg til dette har jeg altså fått klemt inn en hel del tunge chins. Jeg tar nemlig 3 stk chins mellom hver beinøvelse. Dette er etter min mening en kjempebra måte å få inn litt ekstra trening på noe du vil bli god i. Selv om hver 3’er er tung, er det liksom ikke så mye hver gang, og da går det greit. Og på denne måten føles det jo ikke like tydelig at jeg gjør 13 sett med chins. For å si det sånn, jeg hadde jo aldri funnet motivasjon til å gjøre dette dersom det sto “13×3 chins” på papiret! Men ved å gjøre dem slik som idag, blir antallet litt mer kamuflert på en måte. Iallefall for mitt hode 😉

Og, best av alt- sånt blir man sterk av! Sist jeg gjorde lignende økt ble det “bare” 2 chins mellom hver beinøvelse- idag gjorde jeg bare 3’ere!! Wohoo!


godt fornøyd!..og generelt gira


Økten i sin helhet så forøvrig slik ut: 4 x 6 strak mark @ 85 kg 4 x 6 glute ham raise m/10kg-vektvest 3 x 10 hofteløft @ 100 kg + de her chinsa mellom hver øvelse da 😉

Jobb kaller, jeg må stikke!

Later!

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page