top of page

2 episoder SKAM og 10km på mølla

Jeg er totalt bortskjemt når det gjelder trening her hjemme. Ikke bare kan jeg velge mellom to flotte treningssentre (les Spinneriet og Puls), jeg har også super barnevaktshjelp som mer enn gjerne lar meg stikke på trening i både en og to timer. Det er så ubeskrivelig deilig å kunne trene uten å ta hensyn til en liten krabat, eller å måtte skynde seg til noen som trenger meg. I dag for eksempel fikk jeg unnalagt 10 kilometer på tredemølla, nnoe jeg virkelig ikke kan huske sist skjedde! Tror det må ha vært i starten av graviditeten, før jeg fikk vondt i bekkenet.

Uansett, i dag fikk jeg løpe akkurat så lenge jeg ville, og valgte å gjøre det på mølla helt enkelt fordi jeg ikke hadde lyst til å fryse i hjel ute. Jeg har ikke løpeklær for dette været her ass! Og så kom jeg på den GENIALE ideen om å komme up to date på SKAM- fronten mens jeg løp. Det gjorde jo det hele til en ekstra gøy affære. To episoder og 10 kilometer senere var jeg både svett og sliten, men aller mest happy. Både for at jeg var i mål, og for at jeg hadde gjennomført.


Nå er det natta her i gården i alle fall!

Snaiks 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page