12 timer søvn (og en støl kropp)

Jeg har vært veldig trøtt siden jeg kom hjem fra Norge, og inatt tror jeg jammen at jeg har fått tatt igjen den tapte søvnen. Jeg har nemlig sovet i 12 timer!!! Hva skjedde?! Jeg var jo helt forvirret da jeg våknet.

Tror det må ha vært crossfiten igår som slo meg ut. Jeg var nemlig på en ny (!) crossfitbox i Dubai igår. Metalworks er navnet, og etter at jeg hadde kjørt meg vill i omtrent en time kom jeg endelig frem til en meget kul box.

Siden jeg var forsinket rakk jeg ikke noe særlig oppvarming, så vi kjørte rett på med følgende økt:
Det var én av disse lokale heltene som ble ferdig før meg, ellers klarte jeg å slå resten 😉 Jeg er til og med støl i magen! Haha, det kjennes at det er lenge siden jeg hadde gjort crossfit. Men jeg liker det!

Nå må jeg komme meg på stranda. Ikveld blir det crossfit på Crossfit Lifespark.

Ha en fin lørdag! 🙂 Snaiks

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png