top of page

12 timer søvn (og en støl kropp)

Jeg har vært veldig trøtt siden jeg kom hjem fra Norge, og inatt tror jeg jammen at jeg har fått tatt igjen den tapte søvnen. Jeg har nemlig sovet i 12 timer!!! Hva skjedde?! Jeg var jo helt forvirret da jeg våknet.

Tror det må ha vært crossfiten igår som slo meg ut. Jeg var nemlig på en ny (!) crossfitbox i Dubai igår. Metalworks er navnet, og etter at jeg hadde kjørt meg vill i omtrent en time kom jeg endelig frem til en meget kul box.

Siden jeg var forsinket rakk jeg ikke noe særlig oppvarming, så vi kjørte rett på med følgende økt:


photo copy 2

photo copy

photo

Det var én av disse lokale heltene som ble ferdig før meg, ellers klarte jeg å slå resten 😉 Jeg er til og med støl i magen! Haha, det kjennes at det er lenge siden jeg hadde gjort crossfit. Men jeg liker det!

Nå må jeg komme meg på stranda. Ikveld blir det crossfit på Crossfit Lifespark.

Ha en fin lørdag! 🙂 Snaiks

2 views0 comments

Comments


bottom of page