top of page

1 time jogg

I min verden er det forskjell på å løpe og å jogge. I gamledager jogget jeg. Delvis fordi jeg syntes det var gøy, og delvis fordi jeg ville brenne kalorier. Faktisk så husker jeg at jeg spurte en av lærerne på idrett grunnfag hvilket løpetempo som var best for fettforbrenning, og gjorde deretter runde på runde i saaaaakte tempo rundt idrettsbanen i Okka By. At jeg gadd!

Uansett, etter ett par løpeturer i rundt Kungsholmen i Stockholm i mørkeste natta der jeg måtte løpe fort som F for å komme hjem i live, kombinert med at jeg lærte meg å løpe med tå i bakken før hæl, ble det bokstavelig talt mer fart på sakene. Mitt skille mellom løping og jogging avhenger altså av tempoet. For selv om jeg ikke løper for presasjon, er det jo gøy å løpe samme runde raskere enn sist gang liksom. Men for all del, jeg jogger fremdeles, det skjer derimot oftest ufrivillig som følge av at jeg legger ut på tur i stekende hete, eller på grunn av at jeg helt enkelt ikke orker å løpe raskt.

Som idag for eksempel. Ian har jo lagt dette Project Muscle Mass (noe som forklarer min noe uvanlige treningsdagbok fra sist uke), og i går prøvde jeg meg på beinprogrammet som deltagerne skal få bryne seg på de neste tre ukene. Og OM jeg er støl idag liksom!! Som om ikke det var nok kjennes mandagens innsats på Open-økt 14.4 i bryst, skuldre, lats og mage. Så ja, jeg er kort sagt fucked. Styrketrening var med andre ord utelukket idag, og jeg satset på en løpetur for å løsne opp de stakkars beina.

Så da ble det jogging idag. Det gikk sakte, og jeg vet ikke om det hjalp på stølheten en gang, men én time jogging i regn (ja, regn!!!) i Dubai får man ikke oppleve hver dag, så jeg klager ikke jeg altså.

Ian derimot klager på at jeg er treig i seng, så jeg signer ut der tror jeg 😉


run

Nyt kvelden dere som fortsatt har litt igjen av den! God natt 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page