What have I done?!

Ok. Nå har jeg INGEN negler igjen og høy puls som om jeg straks skal opp til eksamen. Jeg trykket nemlig nettopp “activate” på ny layout på bloggen, og jeg våger knapt å sjekke hvordan det egentlig ble.

I dag ble jeg gjort oppmerksom på at jeg “burde freshe opp blogglayouten litt. Den er ikke så veldig apelerende lenger nå som du virkelig har blitt så stor! Få mer design og personlighet over den!”

Først var jeg bare “excuuuuuse me?!”, men så innså jeg jo raskt at vedkommende hadde helt rett. Jeg laget bloggen i 2012 og siden har jeg ikke endret på noe. Under “about” står det forsatt at jeg er 26 år liksom.

Det føltes som at jeg hadde hatt en buse i nesen i 4 år, og så var det endelig noen som sa i fra. Eller at jeg har gått smilende rundt med brokkoli mellom fortennene. Eller dasspapir under skoa. You get my point- jeg kjente at jeg måtte fikse noe nytt asap.

Nå har jeg i alle fall endret, og jeg vet jammen ikke om det er så mye design eller personlighet over greia, men det er i alle fall meg på bildet i headeren, i stedet for en skyline av Dubai som jeg stjal fra Google den gangen i 2012 😉


Og bare sånn at dere skal være sikre på at det forsatt er min blogg dere leser så slenger jeg opp en #shamelessmirrorselfie i kjent positur 😀

Hva synes dere? Yey, or ney?

#nyblogg

3 views0 comments

Recent Posts

See All