top of page

Up to date

Nå kjennes det ut som jeg har ligget med macen på fanget i flere timer og bare smilt, for jeg har nemlig tilbrakt morgentimene til å svare på kommentarer fra dere. Det hadde jeg jo ikke gjort siden Ålesund brant, men nå tror jeg at jeg skal ha svart dere alle sammen. What a way to start the day eller hur! Dere skriver så mye fint 🙂


Ellers er det siste dag av bryllupsreisen, men merkelig nok er jeg ikke trist av den grunn. Jeg er så avslappet og uthvilt at det nesten skal bli godt å komme tilbake til jobb (det eneste som kommer til å suge rumpetaske er at min kjære Merethe har flyttet tilbake til Norge, og jeg kommer til å savne henne så utrolig masse ;-( Dubai kommer ikke til å bli det samme uten henne..)

Jeg kan jo heller ikke legge skjul på at det skal bli godt å komme tilbake til gode trenings- og matvaner igjen, sjokolade og is hveeeer dag setter nemlig sine spor etter en uke 😉 Og så savner jeg Nespressomaskinen min!

Siden det er siste dag, og himmelen så og si har åpnet seg med jevne mellomrom de siste timene, burde idet minste det være nok til å gjøre med deppa. Og vanligvis ville det ikke vært noen tvil om at det hadde satt en demper på humøret, MEN når hjemreisen er til Dubai, der det er både varme og sol, kan jeg jo ikke finne på å klage. Fytti rakkern så heldige vi er!


2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page