top of page

UAE’s Next Fitness Star?

Yo party people! Husker dere dette? Vel, nå er nyeste utgaven av Women’s Health å finne i butikkhyllene, og der er jammen yours truly å finne på fremsiden!

Og dere, jeg er som nevnt ikke 100% sikker på hva det egentlig er jeg har begitt meg ut på. Men i tiden fremover skal det iallefall arrangeres flere treningsarrangement der jeg og de andre finalistene må delta (aint nobody got time fo dat), og så skal hver av finalistene også holde en såkalt “meet the finalists”-time på sine respektive gym. På disse timene skal en utvalgt gruppe delta som så gir sin feedback på hvordan treningen var. Denne feedbacken, sammen med rangering fra dommerpanelet, og ikke minst stemmer fra “the public” skal så altså avgjøre hvem av oss som blir UAE’s Next Fitness Star.

Vinneren får, foruten heder og ære, lage sin egen trenings-DVD som skal gis ut med x-antall utgaver av Women’s Health. Og det er her jeg blir litt skeptisk. Jeg har jo nemlig ikke lyst til å lage noen trenings-DVD! Det hadde sikkert vært kult om jeg fikk snakke på norsk, men å ha meg selv instruere på engelsk.. I’m not so sure about that 😉

Men! En kul markedsføringsgreie er det jo uansett. Så vi får se hvordan det går. Og det er jo selvsagt stas å få hoppe på fremsiden av ett blad igjen 😀


photo12

Her kan dere stemme om dere vil. Men som dere kanskje forstår blir jeg altså ikke deppa om jeg ikke vinner dette 😛

I’m signing out, snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page