top of page

Tv: check! Radio: check!

Når jeg endelig hadde komt over hvor grusomt det var å se og høre meg selv på TV i sist uke, sa jeg altså ja til å være på radioen. Denne gangen slapp jeg iallefall å bekymre meg over hvor lite TV-vennlig ansiktet og kroppen min er, og valgte å ikke fokusere så mye på det faktum at min engelsk uttale er på linje med en svensk førsteklassing.

Når alt kommer til alt er det jo en veldi bra markedsføringsverdi i at “Inger Larsen from Scandinavian Health & Performance in JLT” er på radioen i en hel klokketime midt i prime time i Dubai, så det var jo bare å hoppe i det!

Temaet for dagen var juicing, der de intervjuet en kvinne som hadde gjort en imponerende livsstilsendring, og som sverget til juicing. De ville ha en nutritionists syn på det hele, og det er altså der jeg kom inn.

Bare for å klargjøre: vi snakker altså ikke om juice som man kjøper på kartong, men juice som man presser selv av grønnsaker og frukt.

Jeg var selvfølgelig nervøs på forhånd, men stemningen mellom oss fire som var i studio var kjempebra, og jeg gikk derfra med en god følelse. Det gjorde jeg forøvrig etter TV-greia også, men den gode følelsen forsvant med en gang jeg så opptaket. Derfor tror jeg at jeg like gjerne lar være å høre gjennom opptaket fra radiosendingen 😉


photo copy

smånervøs..Dubai Eye

Dubai Eye


Jeg og Ian har lenge snakket om å skaffe oss en juicer, og jeg lurer på om det ikke må bli ett innkjøp i nærmeste fremtid. Juicedama serverte nemlig en juice som smakte flytende gulerotkake- da var denne jenta solgt 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page