top of page

Treningsreise til Dubai september 2018

I dag morges reiste 8 spreke, snille og rause jenter tilbake til Norge, og jeg har endelig tid til å fortelle dere om sist ukes treningsreise. Jeg var forberedt på at denne turen ville bli spesiell for meg og Ian siden det var siste gang vi inviterte til trenings på SHP, men jeg tror jammen turen ble ekstra spesiell på grunn av de supre deltakerne. Det var “bare” 8 deltakere, men det er ikke bare størrelsen på gruppa som skal ha cred for at det ble en så sammensveiset gjeng- det var virkelig en bra samling jenter som møtte oss for trening sist tirsdag ass. Store smil og super innsats fra første stund, what’s not to like. En av jentene innførte også hæsjtaggen #spiseturtildubai, så det bekrefter jo at jeg har omgitt meg med likesinnede den siste uken 😉

Jentene ankom sent mandag kveld og fikk ikke mange timer på øyet før det var tid for trening, så vi startet de relativt forsiktig meg litt 3D-trening. Etter noen timer i solen møttes vi igjen på SHP for en quickfix med undertegnede. Jeg var med jentene på økta, og alle fikk jobbet opp appetitten ett par hakk før det var middag på Dubai Marina.

IMG_9105

Tanken var å kjøre litt mer tung styrke på morgentreningene, mens kveldsøktene var mer cardiobaserte, så onsdagsmorgen ble det bøy, press og drag i kjent keep-it-simple stil,     og så selvsagt litt eleverte bulgarske splittbøy. Det er få som får komme til SHP uten å måtte teste den øvelsen ass 😉

Onsdag morgen kom også søskenbarnet mitt Ine Marie og hennes Ørjan på besøk til oss, og jeg kan love det var ei lita som var i ekstase av å finne daddaen sin på gjesterommet. Jeg klager ikke jeg heller altså, de der to fine folk å ha på besøk, og jeg er glad for at de ennå har et par dager igjen før de drar hjem til Norge.

IMG_9258
IMG_6102
IMG_9224

Fredag morgen startet vi med en svett og ekstra lang quickfix, før vi hoppet i finstasen og dro på Friday Brunch på Al Qasr. En gjennomgående greie hele uken har vært at jeg har vært på Dubai- time, dvs litt seint ute, og også på brunchen måtte jentene vente på meg. Grunnen var at jeg fikk den geniale ideen om å krølle håret mitt med Ine Marie sin glattetang, og brukte ca 45 minutter på det. Jeg hadde faktisk tid til det, men hadde glemt å legge inn i tidsskjemaet at jeg ikke kan lage krøller, og endte opp med å måtte skylle ut dritten for så å føne håret igjen. Så da ble jeg forsinket da. No surprice there altså.

Jeg vet ikke om det var selskapet, men det var meget bra stemning på brunchen. Jeg spiste meg god og litt for mett på to runder mat og skulle bare la det synke litt før jeg angrep dessertbordene (jepp, bordene, i flertall ;-D), men så drakk jeg meg full i stedet. Flaks vi hadde norsk sjokolade og smågodt hjemme si!


IMG_2809


IMG_9425
IMG_9482
IMG_9446

Som om brunch på fredagen ikke var nok fjonget vi oss til på ei litta yacht på lørdagen. 4 timer på sjøen gjorde godt for både kropp og sjel (les: bakrus). Jeg kan skryte på meg å ha vært på båttur i Dubai ganske mange ganger nå, men det der går jeg aldri lei ass.

IMG_9577
IMG_9590
IMG_9656
IMG_0388
IMG_6245

Søndag ble det styrketrening på morgenkvisten, og foredrag med Ian på kvelden. Selv etter mange dager med mye trening, og noen dager med litt ekstra å drikke var det absolutt ingenting å utsette på innsatsen. Jeg håper jentene unner seg noen hviledager den kommende uken!

Siste økt holdt vi på Skydive Dubai i det som omtrent kan kalles frisk bris. Dersom man kan kalle en hårføner i fleisen for frisk bris vel og merke. Varme til tross, det sto ikke på innsatsen fra jentene og de leverte helt to the bitter end. Det inkluderer avslutningsmiddagen på Cheesecake Factory 😉

IMG_2901
IMG_3020

Anneli, Astrid, Inger Johanne, Jenny, Madeleine, Melanie, Mina og Trine: TUSEN TAKK for en super tur! Og hjertelig velkommen tilbake 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page