top of page

Totalt utslitt, men åh så lykkelig!

Jeg kan nesten ikke tro at det er sant, men jeg kom på TREDJE PLASS sammenlagt i årets Dubai Fitness Championship! Det kjennes så stort at jeg omtrent ikke vet hvor jeg skal gjøre meg hen! For å si det sånn var iallefall gledestårene på plass da jeg stod på scenen under en sky konfetti ved siden av utrolige atleter og totalt 110 00 (!!!) dirham rikere! Og selv om det har vært ett slit både fysisk og psykisk fra første start, finnes det ikke ord for hvor heldige vi er som i det hele tatt får delta på noe sånt. H.H. Sheikh Majid bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum er virkelig en generøs mann.


IMG_0148

IMG_0151

Men dere, jeg oppdaterer mer i morgen. Jeg er så sliten at jeg knapt vet hva jeg skriver.

God natt fininger, I’m out!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page