top of page

The struggle is real

Jeg er bleik i trynet, skulle ha vært hos frisøren for typ en måned siden, og har rullet ut den røde løperen (les: tante rød er på besøk), og for å toppe det hele har jeg gått tom for sjokolade. Dersom jeg vil ha sjokolade i kveld vel og merke, for jeg har én plate igjen og må rasjonere.

I det siste har jeg spist sjokolade til både frokost, middags og kvelds, og det har nå altså gått så langt at jeg har gått tom. Jeg kjøper jo alltid en to-tre, fem-seks plater når jeg er i butikken for å unngå nettopp det, men nå er problemet at det ikke bare er jeg som har gått tom- jeg har kjøpt og spist alle platene med Ritter Sport Fine Cocoa som er å finne i 4 ulike butikkene her i høgget, og the struggle is real.

Jeg bare overdramatiserer altså.

Jeg kan forsatt kjøpe Lindt, og har jo 4 plater norsk melkesjokolade i skapet som jeg kan ty til dersom det virkelig brenner på dass. Jeg bare kan ikke åpne for den muligheten akkurat nå. Jeg, tante rød og melkesjokoladen er ikke noe bra team ass.


Herregud. Her går folk uten snop og sjokolade i mange måneder i strekk, og jeg holder på å gå på veggen av å holde meg en halv dag.

Jommen sa jeg nutritionist..

Jeg skylder på mensen.

XOXO, Chocolatequeen

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page