top of page

Take my picture

Jeg har blitt intervjuet av et norsk magasin, og i den anledning ville de ha bilder av meg. Dermed fikk jeg i oppdrag å finne en fotograf her i Dubai som kunne hjelpe med det, og jeg kontaktet like gjerne Rima som tok bilder for oss da Kaia var nyfødt.

Så i dag morges klokken 09.00 skulle vi ta bilder ved den fargerike veggen i bygget vi bor i. Jeg og Kaia våknet 08.30. Det var flaks at jeg hadde vasket håret i går i alle fall 😉

Én ting er i alle fall sikkert: det føles mye mer naturlig å stå å smile til seg selv i speilet for å ta ett bilde, enn å ha ett kamera og en halvt fremmed person opp i trynet! Men jeg har sett bildene og tror faktisk de ble ok. Så da bare krysser jeg fingrene for at de godkjennes av de som intervjuet meg 🙂

Resten av dagen har vært super, med mange gode timer på stranden. Minus akkurat nå. For akkurat nå er jeg lei meg fordi daddaen min (les: tante) og Mie (les: søskebarnet mitt Ine Marie) har reist. Vi har hatt en kjempefin uke og det var trist som fy da de dro. Heldigvis blir mamma og pappa her litt lenger i alle fall!

God natt, I’m out!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page