top of page

Surprise

Mamma har vært i Dubai en drøy uke nå, og på torsdag kom også pappa. Det de to derimot ikke visste var at storebror, som nå jobber og bor i Sør Korea, også skulle komme til Dubai. På overraskelsesbesøk. Jeg har hatt sommerfugler i magen og vært nære på å avsløre meg flere ganger, men vi kan trygt si at både mamma og pappa ble skikkelig overraskede da Ole plutselig stod på døren.

Vi har jo kun ett gjesterom og en gjesteseng, så jeg bestilte en oppblåsbar dobbeltseng til Ole. Vi kunne jo strengt tatt ha fikset noe mer behagelig å sove på, men greia var jo at jeg måtte kunne oppbevare dette uten at mamma eller pappa skulle ane ugler i mosen. De hadde jo garantert fattet mistanke om det plutselig stod en reiseseng på roterommet vårt liksom. Da madrassen ble levert på døren mens kun mamma var hjemme trodde jeg derfor at løpet var kjørt, men heldigvis tenkte hun bare det var noe #spons, og studerte ikke innholdet i esken noe nøyere.

Fy søren så heldig jeg er som får ha alle de jeg er glad i hos meg. Altså, jeg er glad i mange andre også som ikke befinner seg i Dubai akkurat nå, men ja, jeg er heldig.

IMG_8908

Og som ikke det er nok, om noen små timer skal vi til flyplassen og ta i mot en gjeng spreke jenter (og én sprek gutt!) for vår andre treningsreise! Gruppen er ikke så stor som sist, men det betyr jo at vi får bli enda bedre kjent med deltakerne. Jeg er spent!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page