top of page

Stolt som en hane

Første dag av Nike Blast er over, og jeg er full av inntrykk, søvnig og superstolt!

Ian holdt jo foredraget sitt idag, og fy søren så flink han var! Foredraget hans hadde som nevnt tittelen “Strong is the new Skinny 101”, og jeg skal som lovet gi dere ett referat. Bare ikke akkurat nå 😉

Utenom Ian sitt foredrag har jeg fått med meg 3 ulike klasser. Den første ble holdt av Ido Portal (som i følge Ian er en treningskjendis) og timen hans var uten tvil dagens beste. Han fokuserte mye på bevegelsesutslag og mobilitet- det fallt i smak! Deretter var jeg på to timer som begge inkluderte mye knebøy, utfall, planke, pushups og mange flere kroppsvektsøvelser. Veldig ok klasser det også, og jeg må jo innrømme at det er gøy å bli fortalt akkurat hva man skal gjøre, istedet for å styre showet selv 😉


IMG_7226

IMG_7227

IMG_0083

IMG_0071

Kjenner det ikke blir lenge til jeg sovner. Jeg tror jeg er litt jet-lagged- eller kanskje det har litt å gjøre med godteposen jeg akkurat har spist opp 😉

Gleder meg til en ny dag med trening imorgen! Jeg har meldt meg på hele 5 klasser! Vi får se om jeg gidder gå på alle..

Later!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page