top of page

Spa, mormorkos & IKEA

(les:) de siste dagene oppsummert.

Mamma har som nevnt ankommet Dubai, og vi startet like gjerne turen hennes med en dag på spa. Hun fyller nemlig år i slutten av måneden og det ble en tidlig bursdagspresang. Vi var på nydelige Zabeel Saray Ottoman spa på palmen, og jeg må bare få si: herregud for et sted! Mamma har aldri vært på spa før, og det har forsåvidt knapt jeg heller, men her tror jeg vi la lista høyt ass!

Etter hver vår deilige 90-minutters massasje var vi i steamrom, snørom (!) og badstu, før vi avsluttet med kaffe og (medbrakt ;-P) sjokolade i slåbroken. Det var en herlig opplevelse, og jeg håper ikke det blir første og siste gang.

I dag har vi vært på IKEA av alle ting. På en fredag. Det er ikke sjakktrekk det, men når vi endelig fikk parkeringsplass gikk det mye bedre enn først antatt. Teppe til stua, gyngestol til Kaia, nytt sengetøy og ikke så mye som ett eneste stearinlys- en vellykket IKEA- tur med andre ord 🙂

Nå ble jeg akutt trøtt, og klokka har visst passert midnatt, så jeg må sove.


Gudd nait folks!

I’m out.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page