top of page

Skydive Dubai here I come!

Mine venninner er gale!

Før Marie, Julie og Elise reiste fra meg igårkveld overrasket de meg BIG TIME med noe som må være en av de kuleste gavene jeg har fått ever! FALLSKJERMHOPP!!! Det er jo så crazy kult at jeg finner ikke ord!

Planen deres hadde vært at jeg skulle gjøre det mens de var her, men det hadde vært fullbooket så jeg kan gjøre det når som helst innen ett år. Jeg tenker påskeferien når vi får besøk av halve slekta passer bra 😉 Uansett, jeg gleder meg som en gal!Jeg har jo ikke vært direkte utydelig når det gjelder mitt ønske om å hoppe i fallskjerm, men jeg hadde aldri trodd at jentene skulle ta meg så bokstavelig 😉 Fy søren ass.. Jeg er så heldig!

Jenter, dere er best! Tusen takk!!! 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page